Verhelp uw gezondheidsproblemen door slecht gebit!

Problemen met je gebit zijn erg vervelend, veel mensen schamen zich ervoor voelen zich er onzeker door. Lachen is ontzettend gezond, maar sommige mensen laten zich tegenhouden door een slecht gebit. Vaak kun je met een slecht gebit ook slecht eten en is je dieet maar beperkt tot specifieke voedingsmiddelen. Een missende tand kan ook zorgen voor ontstekingen en pijn, het is dus noodzakelijk dat er iets aan gedaan wordt. Er zijn gelukkig tegenwoordig veel oplossingen voor gebitsproblemen. Voor mensen die tanden missen zijn implantaten een goede oplossing. Implantaten hebben veel voordelen ten opzichte van andere behandelmethodes.

Implantaten zijn zeker aan te raden voor de meeste mensen met gezondheidsproblemen door hun gebit vanwege de gunstige voordelen. De implantaat dient als vervanging voor de wortel en vormt zo een nieuw fundament voor de tand of kies. Door middel van een schroefje kan de nep tand heel stevig vast gezet worden in het gebit. Het voordeel daarvan is dat omringende eigen kiezen en tanden gewoon behouden kunnen worden en de tand er niet uit kan vallen. Anders dan bij een volledige gebitsprothese bijvoorbeeld, waarbij alle andere tanden niet behouden kunnen worden. Ook blijft de contour van de kaak bij implantaten en het tandvlees op lange termijn beter intact.

Jaren na een implantaat behandeling zal het resultaat nog steeds goed zijn, niemand zal kunnen zien dat het een implantaat is. De implantaat ziet er niet alleen uit als uw eigen tand, het functioneert ook precies als uw eigen tand. Het verschil zal niet te zien zijn.
Met implantaten kunt u weer naar hartelust lachen, goed voor de gezondheid en voor uw zelfvertrouwen! U ziet er beter uit en u zal zich ook gezonder voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website