Een waaier om het warme kantoor te overleven

Warme zomerse dagen maken je futloos en minder energiek. Het kost je moeite om je te concentreren je werk goed te blijven doen. Als jij hier last van hebt, dan heeft je personeel hier ook mee te maken. In de meeste kantoorruimtes is er een aircosysteem maar misschien werkt het systeem niet goed of wordt niet het hele kantoor gekoeld. Geef al je personeel eens een gekleurde waaier zodat iedereen zijn werk goed kan blijven doen.

Warmte verdrijven

Helpt een waaier wel tegen de warmte? Dat is misschien een vraag van je personeel. Een waaier verplaats de lucht in de ruimte natuurlijk alleen maar. Als er al warme lucht is in het kantoor dan helpt het niet om de lucht te verkoelen. Maar het helpt je personeel wel om een windje te creëren zodat ze toch nog wat verkoeling voelen.

Dat zorgt ervoor dat ze beter kunnen door werken en de concentratie vast houden. Geef iedereen dan ook een gekleurde waaier zodat je medewerkers de hele dag door kunnen wapperen voor verkoeling. Een raam openzetten heeft hetzelfde effect als een waaier. Door een raam open te zetten komt er alleen maar warme lucht naar binnen. Dat helpt niet om de temperatuur te verlagen.

Een luxe waaier

Nu zijn er natuurlijk veel goedkope waaiers met een leuk motief. Het grote nadeel van deze goedkopere waaiers is dat de kwaliteit een stuk lager is dan de bedoeling is. Als jij lang plezier wil hebben van je waaiers dan is het nodig dat je een goede waaier aanschaft. Het juiste materiaal zal er voor zorgen dat je er langer gebruik van maakt.

Een waaier moet niet alleen mooi zijn maar moet ook zijn werk doen en lang meegaan. Er komen nog veel meer warme dagen dat jij je waaier goed kan gebruiken. Daarnaast staat het ook een stuk mooier als je personeel met een professionele waaier aan het wapperen is dan een goedkope variant die snel stuk gaat.

Een relatiegeschenk

Beloon jij je vaste klanten graag voor het afnemen van je producten of diensten? Vind je het belangrijk om ze regelmatig in het zonnetje te zetten. Dan is het ook een mooi relatiegeschenk om een waaier cadeau te geven. Je kunt zelfs de waaier laten bedrukken. Je klanten zullen het gebaar waarderen en verrast zijn zomaar een presentje van je te ontvangen. Dit vergroot de kans dat ze klant bij je blijven.

Een prachtige waaier is dus functioneel en kan ook nog eens dienen als relatiegeschenk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website